1 (5)

Saopštenja PU Kragujevac

BEZ DOZVOLE IZAZVAO NEZGODU

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu za ugrožavanje bezbednosti saobraćaja protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca iz Aranđelovca koji je, kako se sumnja, upravljajući automobilom marke „fijat punto“ izazvao saobraćajnu nezgodu na teritoriji Aranđelovca,saopštila je PU Kragujevac.

On se tereti da je juće, oko 16.00 časova, u Aranđelovcu, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovalo pet vozila.

Tom prilikom, osumnjičeni je zadobio teške telesne povrede, dok je tridestčetvorogodišnji muškarac lakše povređen.

Takođe, proverom je utvrđeno da je dvadesetdevetogodišnji vozač upravljao neregistrovanim vozilom, kao i bez vozačke dozvole, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave,stoji u saopštenju PU Kragujevac.

 

(Ar PRESS)

 

 

Dolija diler

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, Policijske stanice u Aranđelovcu, uhapsili su M. V. (1975) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet  opojnih droga,saopštila je PU Kragujevac.

Policija je pretresom osumnjičenog, koji je zatečen na ulici, pronašla devet paketića sa oko 96,6 grama heroina.

Kako se sumnja, zaplenjena droga bila je namenjena daljoj prodaji na teritoriji Aranđelovca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu,stoji u saopštenju PU Kragujevac.

 

Foto;MUP

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.