MUP LOGO 07

Droga i rasvetljena kradja

 

 

DRŽAO DROGU

KRAGUJEVAC,(01.09.2021.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetjednogodišnjeg muškarca iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga,saopštila je PU Kragujevac.

Policija je prilikom pretresa stana koji osumnjičeni koristi na području Kragujevca, pronašla 30,7 grama amfetamina,navodi se u saopštenju.

 

(Ar PRESS)

RASVETLJNA KRAĐA

 

KRAGUJEVAC,(01.09.2021.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intezivnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili tridesetdvogodišnjeg mladića iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo,saopštila je PU Kragujevac.

On se sumnjiči da je 20. avgusta ove godine, u okolini Kragujevca, upotrebom fizičke snage provalio u kuću rođaka, iz koje je ukrao 15.000 evra i 600.000 dinara.

Policija je pretresom porodične kuće koju osumnjičeni koristi pronašla veći deo ukradenog novca, koji će biti vraćen vlasniku,stoji u saopštenju.

 

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Comments are closed.