29. септембра 2020.

Fudbal opet na centru

DSC01406 02
  • Sva prvenstva fudbalska i fudsal takmicenja u svim uzrasnim kategorijama osim takmicenja u Super i Prvoj ligi Srbije za muškarce(profesionalne lige) i Fudbalskom kupu Srbije smatraju se završenim proglašenjem vanrednog stanja u Srbiji-odlucio Odbor za hitna pitanja FSS

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je Odluku o  nacinu završetku prvenstva  fudbalskih i fudsal liga  i kup takmicenja u takmicarskoj 2019/2020.godini na teritoriji FSS.

Sva prvenstva fudbalska i fudsal takmicenja u svim uzrasnim kategorijama osim takmicenja u Super i Prvoj ligi Srbije za muškarce(profesionalne lige) i Fudbalskom kupu Srbije smatraju se završenim  proglašenjem vanrednog stanja u Srbiji.(Odluka 01.)

Fudbal 01
Odluka 1

 

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o zaštiti integriteta fudbalskoh i futsal takmi?enja u  okolnostima vanrednog stanja(Odluka 02).

Fudbal 02
Odluka 2.

 

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o na?inu popunjavanja fudbalskim i futsal ligama na teritoriji FSS.(Odluka 03.)

Fudbal 03
Odluka 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odluka Odbora za hitna pitanja FSS objavljena je u službenom glasniku FSS Srbije „Fudbal“ 10 maja 2020. i strupila je na snagu osmog dana od objavljivanja.

 

(AR PRESS)