00088 09

Jagnjad registrovanim gazdinstvima

 

 

 

Opština Topola u cilju unapređenja stočarske proizvodnje  raspisala je javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu jagnjadi registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

Nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, zainteresovani za dodelu po  pet  jagnjadi rase  Virtemberg mogu da podnesu zahtev – Odboru za poljoprivredu i razvoj sela  Opštini Topola najkasnije do 11 decembra 2020.godine.

Jagnjad koja će se dodeljivati iz povraćaja potomstva ranije dodeljene jagnjadi poljoprivrednim gazdinstvima, a prema Odluci o dodeli jagnjadi.

Zahtevi se podnose na propisanom obrascu, a preko pisarnice Opštinske uprave opštine Topola sa navedenom  dokumentacijom: – potvrda o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva; – izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o strukturi biljne proizvodnje; – izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava o prijavljenom stočnom fondu; – fotokopija lične karte podnosioca zahteva,navodi se u saopštenju Službe za informisanje Opštinske uprave  Opštine Topola.

Javni poziv je istaknut na oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Topola.      Obrasci zahteva za dodelu jagnjadi mogu se preuzeti svakog radnog dana od 7,00 do 15,00 časova u Opštinskoj upravi opštine Topola-Odeljenje za budžet, finansije, privredu i društvene delatnosti – zgrada Lokalne poreske administracije, ul. Kraljice Marije br.1, kancelarija broj 1.

(Ar PRESS)

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.