Miljenik potrosaca

 ,,Knjaz Miloš“-Miljenik potrošača

Uručene nagrade u okviru kampanje Najbolje u Srbiji

  • U konkurenciji za nagradu „Moj izbor” ove godine je učestvovalo oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova

                Nagradjeni u kampanji Najbolje u Srbiji

U Svečanoj sali Skupštine Beograda,  7. aprila 2022. godine, u okviru kampanje „Najbolje u Srbiji“ svečano su uručena priznanja najboljim kompanijama i organizacijama u našoj zemlji.

Tom prilikom prisutnima su se obratili: Andreja Mladenović, pomoćnik gradonačelnika Beograda, Maja Anokić, predsednica Centra potrošača Srbije i Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija”.

Priznanje Miljenik potrošača”, koje se dodeljuje najboljim brendovima na tržištu Srbije, bez obzira na njihovo poreklo ili poreklo kompanije u čijem vlasništvu se nalaze, osvojili su brendovi: Moja Kravica u kategoriji „Mleko i mlečni proizvodi”, Začin C u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima”, Frikom u kategoriji „Voće i povrće”, Smoki u kategoriji „Grickalice” i Knjaz Miloš u kategoriji „Mineralne vode”. Kao svoj omiljeni bezalkoholni napitak potrošači su označili neXt, a u kategoriji „Trgovina” najviše glasova potrošača dobio je Maxi.

                                Knjaz Miloš medju nagradjenima

U konkurenciji za ovu nagradu našlo se 1.500 brendova. Nominovani su svi poznatiji brendovi koji se mogu naći na tržištu Srbije. Finalno glasanje je tokom februara i marta, uz poštovanje svih epidemioloških mera, organizovano u deset gradova širom Srbije, metodom „lice u lice”.

U cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije dobrog kvaliteta domaćih proizvoda, po dvanaesti put su dodeljena priznanja Moj izbor za najbolje domaće proizvode i brendove. Ove godine nagrade su osvojiliDijamant ulje u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi”, Plazma keks u kategoriji „Slatkiši”, Forma Ideale u kategoriji „Nameštaj”, Zaječarsko u kategoriji „Pivo”, Zlatiborac suvomesnati proizvodi u kategoriji „Meso i mesne prerađevine” i Merix deterdžent u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu”.

U konkurenciji za nagradu „Moj izbor” ove godine je učestvovalo oko 1.000 domaćih proizvoda i brendova.

Priznanja „Miljenik potrošača” i „Moj izbor” dodeljuju se isključivo na osnovu glasova potrošača.

U okviru svečanosti uručene su i nagrade Dobročinitelj”, za najodgovornije kompanije i organizacije u Srbiji.

Dobitnici priznanja za društveno odgovorne aktivnosti tokom 2020. i 2021. godine su: Coca-Cola HBC SerbiaNIS a.d. Novi SadOTP banka Srbija AD Novi SadForma Ideale d.o.o. i Henkel Srbija d.o.o, dok je Zlatnu plaketu „Dobročinitelj” dobila Novak Đoković Fondacija.

Cilj akcije Dobročinitelj jeste podsticanje organizacija i pojedinaca u Srbiji da ulažu u razvoj zajednice u kojoj žive i rade, da čuvaju životnu sredinu, kao i da pomažu građanima kojima je pomoć neophodna. Takođe, cilj je podsticanje kompanija koje posluju u Srbiji da budu društveno odgovorne i da doprinesu poboljšanju života svojih zaposlenih, njihovih porodica i društva u celini.

Svečana dodela priznanja Miljenik potrošača”, „Moj izbor” i „Dobročinitelj organizovana je u sklopu kampanje Najbolje u Srbiji”, koju sprovodi udruženje Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda i Centra potrošača

Tags: No tags

Comments are closed.