Kršili policijski cas

 

 

KRAGUJEVAC(20.03)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu ce, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podneti krivicne prijave protiv dvojice Kragujevcana starosti 42 i 45 godina i tridesetšestogodišnjeg Arandjelovcanina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivicno delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije,saopštila je PU Kragujevac.

 

Policija je dvojicu osumnji?enih zatekla sinoc, za vreme trajanja policijskog casa, na ulicama u Kragujevcu i Arandjelovcu, dok je jedan zatecen kako upravlja automobilom.

 

Takodje, policija ce, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivicne prijave protiv još tri osobe iz Kragujevca, osumnjicene za krivicno delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, jer su kao vlasnici ugostiteljskih objekata u Kragujevcu dozvolili da u objektima ili baštama bude više osoba nego što je dozvoljeno,navodi se u Saopštenju.

(Ar PRESS)

 

 

IZBEGAVALI SAMOIZOLACIJU

 

KRAGUJEVAC,(20.03.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. R.(1972) i Z. Dj. (1964) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivicno delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije,saopštila je PU Kragujevac.

Njih dvoje se sumnjice da, po povratku iz inostranstva, nisu poštovali mere o izolaciji u kucnim uslovima.

Osumnjiceni su privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu.

(Ar PRESS

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment