VOZD KARADJORDJE 00

Kuda ide „Vožd Karadjordje“?

 

  • Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana ,od 27.maja do 10.juna 2022.godine
  • Primedbe I sugestije u pusanoj formi mogu se dostaviti tokom trajanja ranog javnog uvida Ministarstvu gradjevine,saobraćaja I infrastrukture
Oglas ranog javnog uvida sa sajta Min.gradjevinarstva,saobraćaja i infrastrukture

Ministarstvo gradjevinarstva,saobraćaja I infrastrukture Republike Srbije na svojoj zvaničnoj internet stranici objavilo je danas Rani javni uvid povodom izrade Prostornog plana područja posebne namene infrastrukturnog koridora državnog puta I reda „Vožd Karadjordje“.

Rani javni uvid održaće se,kako se navodi  u trajanju od 15 dana ,od 27.maja do 10.juna 2022.godine na internet stranicama ministarstva nadležnog za poslove prostornog planiranja (www.mgsi.gov.rs) i jedinica lokalne samouprave u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština grada Beograda, gradskih opština Lazarevac, Mladenovac i Sopot i opština Lajkovac, Aranđelovac, Topola, Rača, Smedervska Palanka, Lapovo, Velika Plana i Ljig.

Ministarstvo nadležno za poslove prostornog planiranja, kao nosilac izrade predmetnog prostornog plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja i dr.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno 10. juna 2022. godine.

Primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica koje evidentira nosilac izrade predmetnog prostornog plana mogu uticati na planska rešenja.

 

Foto; Izvor (www.mgsi.gov.rs)

 

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Comments are closed.