Zgrada JKP Bukulja

Legalizacija ili tužba!

 

 

  • Velikim dužnicima JKP Bukulja nudi mogućnost izmirenje obaveza sklapanjem  reprograma na zaostala dugovanja do pet godina

 

JKP Bukulja od ponedeljka,18.januara 2021.godine počeće sa isključivanjem sa mreže“divlje“ priključenih potrošača  i njihovo utuženje ukoliko odbiju uvodjenje u legalni sistem,objavilo je ovo preduzeće na svom sajtu.

“U većini slučaja ovakvi priključci su posledica isključenja dužnika iz sistema vodosnabdevanja koji rešavaju problem samostalnim priključenjem na vodovodnu mrežu. Za takve „divlje“ priključke nudimo dogovor o načinu plaćanja duga prema JKP-a uz legalizaciju priključka i podsećamo da je krađa vode ozbiljno krivično delo, a takođe, ugrožava ceo vodovodni sistem.

Ukoliko naš poziv na saradnju nije dovoljan bićemo primorani da ovakve potrošače isključimo iz sistema vodosnabdevanja na glavnoj vodovodnoj liniji i protiv njih podnesemo krivičnu prijavu za krađu vode i ugrožavanje bezbednosti vodosnabdevanja građana”,navodi JKP Bukulja.

Bukulja poziva nelegalno priključene da sami dodju u RJ Prodaja I legalizuju divlji priključak a isto tako od gradjana očekuju  da prijave sve one za koje imaju saznanja da su ilegalno priključeni  na vodovod I “kradu” vodu.

Velika dugovanja za isporučenu vodu otežavaju poslovanje ovog javnog preduzeća.Svim velikim dužnicima JKP Bukulja nudi mogućnost  izmirenje svojih obaveza sklapanjem  reprograma na zaostala dugovanja koji će moći da isplaćuju na veći broj rata,do čak pet godina,stoji u pozivu JKP Bukulja.

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.