DSC03514 01

Obeležen „Ljubičasti dan“ u Arandjelovcu

 

Omladina Arandjelovaca,26.mart, Ljubičasti dan –Dan borbe protiv epilepsije obeležila je u saradnji sa ,,Centrom  za obolele od epilepsije“ i ,,Srpskom  ligom  za borbu protiv epilepsije“iz Beograda, čime su hteli da pokažu da su oboleli od epilepsije ravnopravni ćlanovi društva, kao i ostali.Time su hteli da pokažu  i da Arandjelovac nikoga ne diskriminiše i da su svi ravnopravni u njemu.

-Akcija je protekla dobro.Naši sugradjani su pokazali da su sjajni ljudi i želeo bi da im se zahvalim što su ovako ispratili akciju,kaže za portal „Ar PRESS“  Nenad Bojić,predsednik Omladine Arandjelovca.

Akciju Omladine Arandjelovca podržali su Fortuna Market, Turist Femili,Turistička organizacija Arandjelovac i  Opštinski odbor SPS u Arandjelovcu.

Bojić najavljuje i nove  akcije medju kojima  je i u saradnji sa Konjičkim klubom Arandjelovac  oko pomoći dvema devojčicama koje su ostale bez majke.

-Jedna od akcija je uključenje mladih u društveni život jer smo mišljenja da treba da se više uključe jer je to od važnosti za funkcionisanje grada.Briga oko zapošljavanja mladih.Spajanje mladih Arandjelovca sa mladima iz drugih sredina.Pomoćićemo da se osnuje udruženje omladine u  Topoli.Tu smo da sklonimo mlade sa ulice i potrudimo se da svi živimo u ovom gradu,što nam je zajednička želja i zajednički cilj,podvlači Bojić.

(Ar PRESS)

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.