29. септембра 2020.

Pritvoreni razbojnici

Logo POLICIJE 01

KRAGUJEVAC,(03.09.2020.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. B. (1996) i B. S. (1997) iz Mladenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivicno delo razbojništvo,saopštila je PU Kragujevac..

Sumnja se da su oni 1. septembra u Beogradu tražili od vozaca taksija da ih odveze do Mladenovca, a zatim ga vezali i, uz pretnju pištoljem, naterali da sedne na zadnje sedište.

Potom su se tim vozilom odvezli u Topolu gde su, kako se sumnja, maskirani

fantomkama i uz pretnju pištoljem, od radnika dve benzinske pumpe oteli novac

od pazara i cigarete.

B.S. se sumnjici i da je jednog od radnika pištoljem udario u glavu.Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila.

Prilikom pretresa stana B. S. pronadjene su cigarete, u stanu M. B. novac koji su,kako se sumnja, prethodno oduzeli sa benzinskih pumpi.

Osumnjicenima je odredjeno zadržavanje do 48 sati i oni ce, uz krivicnu prijavu,biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Arandjelovcu,stoji u saopštenju PU Kragujevac.

 

(Ar PRESS)

Pao obijac kuca

KRAGUJEVAC,(01.09.2020.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. Dj.(1964) iz okoline Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivicnih dela teška kradja,saopštila je PU Kragujevac.

Sumnja se da je on, od marta do avgusta ove godine, na teritoriji Kragujevca podesnim alatom i fizickom snagom provaljivao u kuce i pomocne objekte iz kojih

je krao razni alat.

Policija je pretresom kuce koju osumnjiceni koristi pronašla deo ukradenih predmeta.

Osumnjicenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on ce, uz krivicnu prijavu, biti

priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

 

(Ar PRESS)