DSCF8562 01

Petrović i Djokić Pantić“preleteli“kod Stamatovića

Igor Petrović potpisao pristupnicu za Zdravu Srbiju

 

Milan Stamatović i Igor Petrović

Još se mastilo od potpisa na odluku  Izvršnog odbora SNS o isključenju Igora Petrovića,predsednika opštine Topola I predsednika  OO SNS iz stranke“zbog nepoštavanja odluka i principa delovanja I smene sa mesta poverenika Opštinskog odbora Topola”on je potpisao pristupnicu za novu stranku.

“Predsednik opštine Topola Igor Petrović potpisao je pristupnicu stranke Zdrava Srbija, tako da je ova stranka pored predsednika opštine Čajetina dobila još jednog predsednika opštine”,objavila je ova stranka lidera Milana Stamatovića na svom sajtu uz fotografije sa potpisivanja.

U saopštenju Zdrave Srbije  se još navodi  da su” pokazali  ispravnom odluka rukovodstva Zdrave Srbije da sa Zlatibora ka ostalim delovima Srbije širi svoje ideje i da tako, sa svojim koalicionim partnerima, polako dolazi u poziciju da može da stvara neku novu, moderniju Srbiju” – saopštila je Služba za odnose sa javnošću Zdrave Srbije (ZS).

 

              Danijela Djokić Pantić

Pristupnicu Zdravoj Srbiji  potpisala je  i odbornica Skupštine opštine Topola Danijela Đokić Pantić, tako da sada većinu u lokalnom parlamentu Topole čine Bolja Srbija, Zdrava Srbija, POKS, SNP i PUPS,navela je Zdrava Srbija na kraju  saopštenja.

U opoziciji su ostali Novi ljudi za bolju Topolu I SPS-JS I SNS…

Fotografije Zdrava Srbija

 

(Ar PRESS)

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.