NB PROMOCIJA

Pisma jednoj Steni

 

  • Autor je u formi pisama ostavio svojim potomcima recept za očuvanje porodičnih vrednosti i tradicionalnog nasleđa jednog Šumadinca i njegovim pogledima na svet
             Knjiga Nenada Radojičića

Narodna biblioteka «Sveti Sava», u četvrtak, 19. maja 2022. godine u 19 časova, u čitaonici Biblioteke organizuje predstavljanje knjige „Pisma jednoj Steni“ Nenada Radojičića.

Autor je u formi pisama ostavio svojim potomcima recept za očuvanje porodičnih vrednosti i tradicionalnog nasleđa jednog Šumadinca i njegovim pogledima na svet. Ideja mu je bila da svojoj ćerki, ali i omladini uopšte, olakša odrastanje kroz svoja kazivanja o Reči, Istini, Pravdi i krivdi, o Dobru i zlu, Životu i smrti, trpeljivosti i strpljivosti, svestan razlike u godinama i mladalačke tvrdoglavosti. U knjizi se osvrnuo na našu istoriju, ali je pisao i o sadašnjosti.

Nenad Radojičić, rođen je 1974. godine. Odrastao je u okolini Lazarevca i Aranđelovca, a posle završene lazarevačke Gimnazije, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Radio je kao advokatski pripravnik i odmah po sticanju uslova počeo je advokatsku praksu. Ove godine obeležava 20 godina bavljenja advokaturom tokom kojih se preko hiljadu puta pojavljivao u sudnicama širom zemlje.

„Pisma jednoj Steni“ prva je  knjiga Nenada Radojičića.Živi i radi u Beogradu.

Tags: No tags

Comments are closed.