Paviljon Knjaz Miloš

Počela Smotra Mermer i zvuci

 

 

                               Program Smotre za jul 2021.

Izložbama I koncertom u Arandjelovcu je  sinoć počela tradicionalna kuturma manifestacija 56. Smotra umetnosti  Mermer i zvuci.

Posle izložbe radova učesnika  Svet keramike 2020 . na kojoj su predstavljeni radovi;Velimira Vukićevića,Merca Leutholda (SAD) i Jovana Matića a po izboru selektora Ljubice Jocić Knežević u Paviljonu Knjaz Miloš i izložbe crteža Zemlja nije moj dom Nenada Marića u Galeriji Aleksandar Alek Djonović na otvorenoj sceni u parku Bukovičke banje održan je koncert  Mesečeva kći  koji su izveli kompozitor i dirigent Aleksandar Sedlar,Vilolončelo Katarina  Pataković,Orkestar Beogradski Sedlarieta i narator Jelena Gavrilović.

Do kraja jula na programu su;Koncert Vladimir Maričić Quartet,10 jula u 21 čas na Otvorenoj sceni .Pozorišna predstava San o Mileni,17 jula.Izložba crteža i skulptura  Mire Brtke ,u Galeriji Aleksandar Alek Djonovoć,23.jula.Isto veče je i Književno veče  na kome će biti predstavljena knjiga Pas i kontabas Saše Ilića,dobitnika NIN-ove nagrade za 2019 godinu.Do kraja jula biće održana još dva koncerta:24.jula  predstaviće se Marko  Luis a  30.jula Darko  Rundek na Otvorenoj sceni u parku Bukovićke banje.

Svi program,  za goste Arandjelovca I same Arandjelovčane ,kao i do sada besplatni su.

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.