DSC03937 01

Policija prikuplja obaveštenja!

Tri  meseca od podnošenja krivične prijave sadašnjeg protiv bivšeg prvog čoveka Topole

  • Tužilaštvo za organizovani kriminal iz Beograda 01.04.2021.godine ustupilo je krivičnu prijavu protiv Dragana Jovanovića iz Blaznave i još osam lica iz Topole Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu…
                    Odgovor VJT iz Kraljeva

„Više javno tužilaštvo u Kraljevu,Posebno odelenje za suzbijanje korupcije  14.aprila 2021.godine ,dostavilo je zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja  MUPu RS-Direkciji policije,Upravi kriminalističke policije-Odelenju za borbu protiv krupcije,a u vezi krivčne prijave  Igora Petrovića,predsednika opštie Topola,od 14. o3.2021,godine i od 29.03.2021.godine protiv Dragana Jovanovića bivšeg predsednika opštine Topola i drugih lica ,i direktora Javno komunalnog preduzeća Topola“.

To je deo odgovora Selene Tapušković,zamenika javnog tušioca Posebnog  odelenje za suzbijanje korupcije,  Višeg  javno tužilaštva u Kraljevu, na naš Zahtev za pristup informacijama od javnog značaja.

U odgovoru se navodi da je danas,30.juna 2021.ponovo urgirano na prikupjanju potrebnih obaveštenja u vezi podnetog zahteva!

Tužilaštvo za organizovani kriminal iz Beograda 01.04.2021.godine ustupilo je krivičnu prijavu protiv Dragana Jovanovića iz Blaznave i još osam lica iz Topole Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu…

Bivši prvi čovek opštine Topola a danas član Opštinskog veća Dragan Jovanović  na pitanje;“Kako komentariše krivičnu prijavu“?rekao je da mu je i sam podnosilac prijave rekao da je to bila“politička prijava“i pozvao nadležne državne organe da ispitaju poreklo  imovine političara u Šumadiji ali i njihove dece i prijateljica!

U protekla tri meseca puno toga se promenilo i  u  samoj Topoli.Od najljućih neprijatelja, Igor Petrović i Dragan Jovanović-postali su koalicioni partneri u vlasti!

 

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.