Porez po zonama u 2021.?

 

 

Predsednica Skupštine opštine Arandjelovac Desanka Milanov zakazala je za petak,20.novembar 16 sednicu SO Arandjelovac.Pred odbornicima ce se naci 13 tacaka Dnevnog reda od cega gotovo polovina vezana je za poreze za 2021 godinu.

Donošenje  Odluke o utvrdjivanju stope poreza na imovinu za nepokretnosti na teritoriji opštine Arandjelovac za 2021. Godinu.Donošenje Odluke o odredjivanju zona na teritoriji opštine Arandjelovac za utvrdjivanje poreza na imovinu na nepokretnostima za 2021. godinu.Donošenje Odluke o stopama amortizacije za nepokretnosti na teritoriji opštine Arandjelovac za 2021 godinu.Donošenje Odluke o utvrdjivanju prosecne cene kvadratnog metra nepokretnosti po zonama na teritoriji opštine Arandjelovac za poresku 2021. godinu.Donošenje Odluke o odredjivanju koeficijenata za nepokretnosti po zonama sa prosecnim cenama odgovarajucih nepokretnosti u tekucoj 2020. godini za poresku 2021. godinu.Donošenje Odluke kojom se neizgradjeno gradjevinsko zemljište na teritoriji opštine Arandjelovac, pod odredjenim uslovima, za svrhu utvrdjivanja osnovice poreza na imovinu za 2021. godinu razvrstava u poljoprivredno, odnosno šumsko zemljište.

Odbornici ce razmatrati i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci ove godine.

Pocetak sednice SO Arandjelovac zakazan je za 10 casova u Sali bioskopa Dvorane Park i kako se navodi u pozivu „u skladu sa epidemiološkom situacijom u državi, sednica ce biti zatvorena za javnost.”

 

(Ar PRESS)

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment