Potpredsednik Vlade i ministar policije sa penzionerima

 

 

BEOGRAD,(22.03.)-Odelenje za medije i komunikacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije dostavilo nam je danas saopštenje  u kome stoji da je“Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanovic obišao rano jutros više prodavnica u kojima su penzioneri kupovali namirnice i zahvalio se najstarijim gradjanima što su nosili maske i poštovali propisano rastojanje u redovima.

-„Zahvalan sam našim najstarijim sugradjanima koji su bili veoma disciplinovani jutros i sa maskama, poštujuci rastojanje u redivima, obavili kupovinu. Takodje, zahvalan sam i svim pripadnicima policije koji su širom Srbije pomagali našim penzionerima, vodeci racuna o poštovanju mera koje su donete u cilju zaštite našeg zdravlja“, rekao je ministar Stefanovic.

Ministar je još jednom apelovao na gradjane da ostanu kod kuce i poštuju ono što Vlade Srbije nalaže.

-„Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo i svim volonetrima i ljudima koji pomažu ovih dana da se organizuju kol centri, koji ce biti na usluzi gradjanima u ovoj teškoj situaciji“, istakao je ministar Stefanovic,navodi se u Saopštenju dostavljenom portalu Ar PRESS.

 

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment