Voce posle grada 02

Vesti iz Topole

 

Povraćaj do 80 odsto od osiguranja

Poljoprivrednici Opštine Topola više ne moraju da strepe za svoje useve I plodove,kao predhodnih godina.U ovoj godini  poljoprivrednici iz Opštine Topole mogu ostvariti  80% povraćaja na plaćene premije osiguranja,objavljeno je na sajtu Opštine Topola.

Uredbom Vlada Republike Srbije o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju u 2021. godinu predviđeno je da će poljoprivrednicima Šumadisjkog okruga i samim time i Topole  koji osiguraju poljoprivrednu proizvodnju država vraćati 70% vrednosti plaćene premije osiguranja (bez PDV-a).

Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Opštine Topola za 2021. godinu biće  predvidjen  povraćaj od 10% vrednosti plaćene premije osiguranja (bez PDV-a).

Podnošenjem Zahteva kod Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede preko Uprave za trezor i kod opštine Topola u ovoj  godini poljoprivrednici će ostvariti ukupno 80% povraćaja na plaćene premije osiguranja (bez PDV-a),navodi se na zvaničnoj internet prezentaciji Opštine Topola.

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Comments are closed.