DSC03708 00

„Preletači“ pomogli Boljoj Srbiji da ponovo dodje na vlast

“Bolja Srbija”Dragana Jovanovića potpomugnuta “preletačima” iz SNS preuzela ponovo vlast u Topoli

 

  • Sa 22 glasa “za” razrešeni su predsednik I zamenik predsednika Skupštine opštine Topola I na njihova mesta postavljeni kandidati odborničke većine koju čine Bolja Srbija I “preletači” sa liste SNS dok je predsednik opštine Igor Petrović,ostavku ponudjenu pre 15 dana- povukao!?

 

U Skupštini opštine Topola danas se dogodio politički preokret.Bolja Srbija ,bivšeg predsednika opštine,Skupštine opštine I narodnog poslanika Dragana Jovanovića  danas je obezbedila skupštinsku većinu od 22 odbornika  I smenila predsednika Skupštine opštine Miodraga Milovanovića I njegovog zamenika Žarka Jovanovića,oba sa liste  SPS-JS.

                  Vladimir Radojković, novi predsednik SO Topola

Za novog predsednika SO Topola izabran je diplomirani ekonomista Vladimir Radojković a za njegovog zamenika Božidar Pavlović iz PUPS-a.Oba, kako je obrazloženo neće biti na stalnom radu u Opštini Topola.

Igor Petrović,predsednik opštine Topola I predsednika OO SNS  koji je pre 15 –ak dana podneo ostavku povukao je.Dakle,skupštinski većinu čine odbornici Bolje Srbije potpomugnuti odbornicima SNS…U opoziciji su ostali SPS-JS koja ima tri odbornika I Novi ljudi za bolju Topolu koji imaju šest odbornika.Sve ono što je činjeno I pričano  u proteklih osam –devet meseci palo je u vodu.Džabe je krečeno u Topoli.

Sedmoj redovnoj sednici Skupštine opštine Topola  od 41  prisustvovalo je 28 odbornika.

Koliko će ova skupštinska većina opstati ostaje da se vidi.Predsednik opštine Igor Petrović I danas je odbio da odgovori na novinarska pitanja ;Da li je SNS u opoziciji ili na Vlasti u Topoli I kakva je sudbina krivične prijave koju je podneo pre mesec dana protiv bivših čelnika opštine ali I nekih zaposlenih u JKSP Topola.

 

.

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Comments are closed.