14. јула 2020.

Saopštenja PU KRAGUJEVAC

Logo POLICIJE 01

POKRAO RECIKLAŽNI CENTAR

 

KRAGUJEVAC,(12.06.2020.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli uhapsili su D. D. (1993) iz Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo teška kradja,saopštila je PU Kragujevac.

Sumnja se da je u poslednjih mesec dana više puta provalio u prostorije Reciklažnog centra u selu Topola sa kojih je skinuo prozore, vrata, rasvetu i sanitarije koje je potom prodao osobama sa teritorije Topole i Smederevske Palanke.

Materijalna šteta pri?injena ovim krivicnim delima procenjuje se na oko 500.000 dinara, a policija je ukradene predmete pronašla i vratila vlasniku.

Osumnjicenom je odre?eno zadržavanje do 48 sati i on ce, uz krivicnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Arandjelovcu,navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

 

(Ar PRESS)

PRITVOR ZBOG DROGE

KRAGUJEVAC,(12.06.2020.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su J. M. (2000) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i J. T. (1998) iz istog grada, osumnjicenog za krivicno delo neovlašceno držanje opojnih droga,saopštila je PU Kragujevac.

Policija je kod J. T. pronašla 21 gram marihuane koju mu je, prethodno, kako se sumnja, prodao J. M.

Policijski službenici su kod J. M. pronašli 177 grama amfetamina, a u pretresu njegovog stana oko 44 grama marihuane, digitalnu vagicu i novac za koji se sumnja da je stecen prodajom narkotika.

Prilikom hapšenja, J. M. je lakše povredio policijske službenike, pa se sumnjici i za krivicno delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Osumnjicenom J. M. je odredjeno  zadržavanje do 48 sati i on ?e, uz krivicnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu,navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

 

(Ar PRESS)