ok karadjordje

Sa „Mozzartom“ do sportskih visina

Uspešna  sportska priča iz Topole

 

  • Uz pomoć iskrenih prijatelja oživeli rasadnik talenata I bez poraza na domaćem terenu postali novi članovi Prve lige

 

                                            Rasadnik talenata

 

I kada je sve stalo, a na tribinama nije bilo publike da bodri klubove, kompanija Mozzart nastavila je da im pruža podršku kao iskren prijatelj srpskog sporta. Uz pomoć ove kompanije,odbojkaši iz Topole su u prošloj sezoni ostvarili svoj san I postali  novi članovi Prve lige.

Jedan od najstarijih odbojkaških klubova u Srbiji, Karađorđe iz Topole, pre nekoliko godina bio je na korak od gašenja I svi današnji uspesi delovali su im daleko. Uz prijatelje kluba, među kojima se našao I regionalni lider u priređivanju igara na sreću, uspeli su ipak da vrate klub u staru slavu.

– Topola je nekada bila rasadnik odbojkaških talenata i od čuvene škola Mije Todorovića pravili  smo velike igrače. Želeli smo to da pokrenemo ponovo, a u tome nam je pomogao Mozzart. Zahvalni smo ovoj kompaniji što je sa nama od početka.Njihova Podrška raste iz godine u godinu, što pokazuje da su naš iskren prijatelj.Prvo su nam poklonili novu opremu, a onda su postalii naš sponzor.Mnogo nam znači saradnja sa njima – kaže predsednika kluba Milan Nikolić.

                                       Do sportskih visina

On podseća da su 2017. reorganizovali klub I izabrali novu upravu sastavljenu od bivših igrača, koji su učinilis ve da klub osnovan 1964. Vrate na odbojkašku mapu Srbije I regiona.

– Ponosan sam na ovu ekipu. Energija koja se stvorila oko ovog kluba rezultirala je divnim momentima, pobedama, neporaženi  smo na domaćem terenu.Uspeli smo da vratimo neke stare igrače iz Topole, sada je njih pet u timu. Osim toga,stvorili smo veliku bazu dece koja sada besplatno treniraju i vole ovaj sport – zaključuje Nikolić.

(P.R)

Tags: No tags

Comments are closed.