Tehnicka skola Mileta Nikolic u Arandjelovcu

Sedam odelenja-dva dualna

Tehnička škola “Mileta Nikolić” u Arandjelovcu upisuje  210 učenika u prvi razred

 

  • Od sedam odelenja pet je obuhvaćeno četvrogodišnjim a dva trogodišnjim-dualnim obrazovanjem

 

Tehnička škola “Mileta Nikolić“ u Arandjelovcu u školsku 2021/2022. godinu u prvi razred, na tri smera;Mašinstvo i obrada metala,Elektrotehnika  i Hemija,nemetali i grafičarstvo upisaće 210 svršenih osnova u prvi razred.Od sedam odelenja pet je obuhvaćeno četvrogodišnjim a dva trogodišnjim-dualnim obrazovanjem.

Prema podacima dobijenim od Dragana Rankovića,direktora Tehničke škole „Mileta Nikolić“ na smeru Mašinstvo i obrada metala planirano je da bude upisano 90 učenika;jedno odelenje(30 učenika)na smeru Tehničar za kompujtersko upravljanje (CNC mašina)-četvorogodišnje  školovanje i dva odelenja po 15 učenika za  trogodišnje-dualno obrazovanje za zanimanja;Bravar zavarivač,Operater mašinske obrade,Mehaničar motornih vozila i Industrijski mehaničar.

Na smeru Elektrotehnika biće upisana dva odelenja po 30 učenika za četvorogodišnje školovanje;Elektrotehničar informacionih tehnologija i Elektrotehničar automatike.

Na smeru Hemija,nemetali i grafičarstvo biće upisana dva odelenja po 30 učenika za četvorogodišnje školovanje ;Tehničar za hemijsku i farmaceutsku tehnologiju i Tehničar za zaštitu životne sredine.

 

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.