Opstina Topola

Sliku svoju ljubim!

 

Opština Topola na zvaničnoj internet stranici objavila je  danas Rešenje Opštinskog veća  o raspodeli sredstava po konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa  u oblasti javnog informisanja na teritoriji Opštine Topola za 2021.godinu.

Bez valjanog obrazloženja Komisije za ocenjivanje projekata  zašto je šest projekata prihvaćeno a pet odbijeno Rešenjem Opštinskog veća raspodeljeno je 1,4 miliona dinara iz budžeta.

 

Radio IFM Braf iz Topole dobio je 350.000 dinara,TV Sunce iz Arandjelovca 350.000 dinara i Radio Sunce 100.000 dinara,Portalu Top Medija iz Lipovca 250.000 dinara,Portalu Novinice iz Topole 200.000 dinara i Agenciji Trečna iz Arandjelovca 100.000 dinara.

 

 

Ispod crte,jer navodno „kvalitet informisanja ne zadovoljava ciljne grupe“, ostali su Ar PRESS,PD Peto tri 1941 Kragujevac,Specijalis doo Beograd,RTV Šumadija iz Arandjelovca i PD RTV Jasenica iz Smederevske Palanke.

Svima koji prate političke prilike u Topoli znaju odakle vetar duva.Novo, staro Opštinsko veće o trošku budžeta obezbedilo je, bar za ovu godinu, svoju promociju!Da li će to biti dovoljno da se pokriju svi propusti  učinjeni do sada,i sakriju  novi  -ostaje da se vidi…

 

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.