DSC03661 02

Sportisti već gledaju u 2022.godinu

 

  • Tekst obaveštenja možete pronaći i na zvaničnoj prezentaciji Opštine Aranđelovac na sledećoj veb adresi: https://arandjelovac.rs/…/obavestenje-organizacijama-u…/ kao i na sajtu Sportskog saveza Aranđelovac

 

Organizacije  u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Aranđelovac dobili su obaveštenje  da mogu  do 01.juna 2021.godine   da  dostave predloge  za finansiranje/sufinansiranje godišnjih (redovnih) projekata/programa u oblasti sporta i fizičke kulture u 2022. godini.Poziv im je uputila Stručna komisija za ocenjivanje godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta Skupštine opštine Aranđelovac ,objavio je Sportski savez Arandjelovca.

Pravo učešća na konkursu imaju sve organizacije u oblasti sporta koje su članovi Sportskog saveza Aranđelovac.

Predloge programa/projekata , uz prateću dokumentaciju dostavljaju se kancelariji Sportskog Saveza Aranđelovac , a krajnji rok za dostavljanje je 01.06.2021.godine.

Tekst obaveštenja možete pronaći i na zvaničnoj prezentaciji Opštine Aranđelovac na sledećoj veb adresi: https://arandjelovac.rs/…/obavestenje-organizacijama-u…/ kao i na sajtu Sportskog saveza Aranđelovac.

Sve ostale informacije o uslovima konkursa i neophodnu pomoć možete potražiti u kancelariji Sportskog saveza Aranđelovac koja se nalazi u SRC Šumadija , na adresi Kneza Mihaila 33 c/1 , ili putem brojeva telefona: 034 720 288 , 064 866 92 64 – Zorica Vukašinović,službenik u savezu ili 064 866 92 60 – Bojan Nikitović,Generalni sekretar saveza , odnosno putem mejlova: sportar@mts.rs i sportskisavezarandjelovca@gmail.com

 

(Ar PRESS)

 

Tags: No tags

Comments are closed.