DSC06538 06

SPS obezbedio većinu SNS-u

 

 

  • Nikola Obradović,i zabran za predsednika a Marija Elez,zamenika predsedenika SO Arandjelovac. Za predsednika opštine Arandjelovac ponovo izabran Bojan Radović
                                                                         Nikola Obradović,Marija Elez i Bojan Radovic(s leva na desno)

Odbornici  SO Arandjelovac u nastavku Konstitutivne sednice SO Arandjelovac izabrali su danas Nikolu Obradovića, diplomiranog saobraćajnog inženjera ,iz SPS za predsednika i Mariju Elez ,profesoricu engleskog jezika , iz SNS, za zamenika predsednka Skupštine opštine Arandjelovac.Od prisutnih 39 odbornika za izbor Nikole Obradovića,za predsednika I Mariju Elez za zamenika predsednika SO Arandjelovac  glasalo je 28 odbornika.

Vladajući SNS  sa listom Aleksandar Vučić zajedno možemo sve   I osvojenih  19 mandata  na aprilskih izborima za “komotnu većinu”obezbedio   je podršku  Koalicije SPS-JS  I Zelenih Srbije  sa 7 I POKS-a sa 2 odbornika.

U opoziciji su ostali Srpska stranka Zavetnici   koja ima  5 odbornika , Koalicija Ujedinjeni Arandjelovac -Demokratska stranka,Narodna stranka i Stranka slobode i pravde  4 odbornika , Koalicija sa narodom-Srpski pokret Dveri,Zdrava Srbija-Da pobedi domaćinski Aradjelovac -Milan Švabić  3 odbornika,  SUVERENISTI Saša Radulović (DJB) I Dr Jovana Stojković (ŽZS)  jednog odbornika.

Početak današnje sednice obeležila je raspravo  o tome  da li je sednica pre 15 dana bila prekinuta  ili odložena.

Za sekretara SO Arandjelovac izabran je pravnik Djordje Riznic .

Za predsednika opštine Arandjelovac izabran je Bojan Radović,diplomirani inženjer tehnologije koji je i u predhodnom periodu obavljao tu dužnost a za zamenika Nevena Irić,master profesor biologije,oboje sa liste SNS.

U nastavku sednice  izabrani su članovi Opštinskog veća.Novo Opštinsko veće sačinjavaće;

Miloš  Milinic, za saradnju sa privredom,

Dr Goran  Blagojevic ,zdravstvo

Dr Ivko Nikolić, obrazovanje

Marina Ivanović , finansije

Milan  Čorlija,sport

Dušan Pešic, penzioneri i

Slobodan Ćirovic turizam

 

 

Foto;M.Petrović©

 

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.