SKupstina Srbije

Stara lica,nova i stara obećanja!

Izbori zakazani za 3.april

 

  • Ko je odlučio (ponovo) da poveže Topolu sa Garaškim jezerom?

Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić doneo je na Sretenje uveče  ukaz o raspuštanju parlamenta I zakazao za 3.april  vanredne parlamentarne izbore  a predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, nekoliko sata ranije raspisao je izbore za Skupštinu Beograda i još 12 lokalnih uprava  medju kojima je i Arandjelovac .

Trka za birače i zvanično je počela popunjavanjem izbornih lista .I ovi izbori će pokazati da svako sa svakim može  uprkos predhodnim  optužbama  i vredjanjima.Opet isto : stara lica,stara I nova obećanja!

Dugogodišnji  prvi čovek opštine Topola Dragan Jovanović koji je opštinu Topola vodio od 2004.do 2020.godine   na ovogodišnjim izborima nastupiće pod „skutom SNS-a“.

Šta ga je navelo da ne  izadje samostalno,kao na predhodnim izborima  već u koaliciji sa SNS -om to najbolje on zna.Odluku  o tome objavio na svom fb profilu:

Postovani prijatelji, politicka organizacija Bolja Srbija – Dragan Jovanovic ce na predstojece parlamentrne izbore izaci na listi Aleksandar Vucic – zajedno mozemo sve. Odluka nije bila laka ali je po mom sudu jedina ispravna i donece politicku stabilnost i dobro svima koji zive na podrucju Topole i Sumadije. Zasto tako mislim, zato jer smo pokazali da je Bolja Srbija tvrd orah koji je opstao i pored svega kroz sta smo prosli 2020. god. Svesni smo sa druge strane da se u proslosti ne zivi i da je sada potreban dogovor oko kapitalnih stvari koje treba uraditi u narednom mandatu…”

Jovanović zatim nabraja šta se planira uraditi na području opštine Topola a što nije uradjeno u proteklih 16 godina koliko je bio na vlasti.

Arandjelovac  I veliki broj sela napojen je vodom sa Garaškog jezera.Javna je tajna da zbog dotrajale vodovodne linije  veliki je rastur vode u Arandjelovca .Od kako je pre 40 godina sagradjena brana u Garašima I u nju, I u branu na Maloj Bukulji ,upumpava  se  voda I sa Kačera nije bilo većih restrikcija.

 Objava Dragana Jovanovića

 

Voda sa Garaškog jezera našla se I u programu  Dragana Jovanovića za predstojeće republičke  izbore.U objavi stoji I rečenica;

“Povezivanje Topole sa Arandjelovcem starim vodovodom pored “bajkala” sto ce pomoci stabilizaciji vodosnabdevanja u najkriticnijim susnim periodima.”

Vode treba dati žednom ali ko je odlučio da ponovo poveže Topolu sa Garaškim jezerom  za sada -ne znamo?Možda će mo do izbora I saznati…

 

(Ar PRESS)

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.