Sasa Tucakovic 001

Tucaković,član Otadžbinske uprave SRS

 

SašaTucaković ,dugogodišnji član Srpske radikalne stranke,  izabran je za člana Centralne otadžbinske uprave i za člana Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke,saopštio je Šumadijski okružni odbor SRS .

U saopštenju,dostavljenog medijima koje je potpisala Dragana Kostić,predsednik odbora ,navodi se da je  ovaj mladi Kragujevčanin diplomirao  na Pravnom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu sa prosečnom ocenom 9,91. Nakon završenog Pravnog fakulteta, zasniva radni odnos na istom Fakultetu  u zvanju saradnika u nastavi na užoj naučnoj oblasti rimsko pravo. Uporedo jes tudirao i Filološko  – umetnički fakultet na kom je trenutno apsolvent na katedri za klavir sa prosečnom ocenom  9,19.

U svom obraćanju na sednici Centralne otadžbinske uprave je istakao da će se neprikosnoveno zalagati za izgradnju zdravog sistema u državi sa posebnim akcentom na vladavini prava, jednakim šansama, socijalnoj pravdi i uopšte za odbranu interesa srpskog naroda, sve u skladu sa Programom Srpske radikalne stranke.Posebno je istakao da će se uhvatiti u koštac sa problemima u Gradu Kragujevcu i da će raditi na jačanju Gradskog odbora Srpske radikalne stranke  u Kragujevcu,navodi su u saopštenju Šumadijskog okružnog odbora SRS .

 

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.