VR 07

Upis u vrtić elektronski

 

Predškolska ustanova “Sofija Ristić“ Topola počela je  upis dece u celodnevni boravak za radnu 2021/2022 godinu. Prijava dece će se obavljati elektronskim putem preko portala E-uprave https://euprava.gov.rs/usluge/5625 u periodu od 20.aprila do 20.juna 2021.godine.

Roditelji originalni obrazac na srpskom jeziku mogu preuzeti na sledećem linku (ako nisu u mogućnosti da pristupe portalu E-uprave): https://euprava.gov.rs/…/Zahtev%20za%20upis%20dece%20u…Popunjen obrazac u celosti može se proslediti na imejl; evrtictopola@gmail.com Za sve informacije obratiti se putem imejla; evrtictopola@gmail.com

Roditelji koji su podneli zahtev za upis dece prethodne 2020. godine i koja su primljena, a nije bilo polazaka zbog specifičnih uslova rada u izmeštenim prostorijama i epidemiološke situacije u Republici Srbiji, ne prijavljuju se ponovo. Pri prelasku u objekat Zabavišta predškolske ustanove, obaviće se prijem dece koja su konkurisala 2020. godine, a zatim će se obaviti i prijem dece koja konkurišu ove godine,saopštila je Predškolska ustanova “Sofija Ristić”.

(Ar PRESS)

Tags: No tags

Comments are closed.