Opet marihuana

 

KRAGUJEVAC,(11.10.2020.)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. R.(1981) iz Kragujevca , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga,saopštila je PU Kragujevac,

Policija je sinoc, prilikom kontrole automobila  „škoda“ kojim je osumnjiceni upravljao, pronašla dve biljke indijske konoplje, dok je pretresom stana pronašla oko jedan kilogram marihuane i biljku indijske konoplje.

Osumnjicenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on ce, uz krivcnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu,stoji u saopštenju PU Kragujevac.

Fotografije PU Kragujevac.

(Ar PRESS)

 

 

KRAGUJEVAC,,(10.10.2020)-Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, zaplenili su više od 12 kilograma marihuane i više od 22 kilograma biljaka kanabisa i uhapsili M. V.(1967) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivicno delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga,saopštila je PU Kragujevac.

Policija je prilikom pretresa kuce i drugih prostorija osumnjicene, pronašla 12,132 kilograma marihuane, oko 22 kilograma biljaka kanabisa, kao i 166,7 grama semenki kanabisa.

Sumnja se da je ona u prethodnom periodu na porodicnom imanju uzgajala indijsku konoplju od koje je prozvodila marihuanu.

Osumnjicenoj je odredjeno zadržavanje do 48 sati i ona ce, uz krivicnu prijavu, biti

privedena Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu,navodi se u saopštenju PU Kragujevac,

 

Fotografije PU Kragujevac

(Ar PRESS)

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment